سلام به دوستان عزیزمیخوام جفت ملنگوی رنگیم رو بفروشم...اینارو من خودم بزرگ کردم و جفت انداختم...حدود سه سالشونه...فکر نمیکردم بتونم ولی چندوقت پیش دیدم که دارن جفت گیری میکنن...و اصلا هم توفکر فروش نبودم که متاسفانه بخاطر کارم باید جابجا بشم و برم آپارتمان های سازمانی و مجبورم با طوطی هام خدافظی کنم(مثه تک پسرم دوسشون دارم)نمیخام دروغ بگم و الکی حرف بزنم...جوجه ندادن چون تازه 1 ماهه که جفت انداختن و منم لونه گذاشتم و شروع کردن به لونه گرم کردن و جفت گیری و منم مجبور شدم بخاطر جابجایی لونشون رو بردارم که تخمگذاری نکننجفت فوق العاده زیبا و فوق العاده سالم با پرهایی کاملا صاف و یکدست و زیبا هستنتغذیشون از خودم هم فکر کنم بهتر باشه چون فوق العاده بهشون رسیدم...از انواع مغزها بخصوص پسته بگیر که عاشقشن تا انواع میوه (عاشق انارن) و انواع سبزیجات...انصافا فکر نکنم کسی کثه من به تغذیه پرندش برسه...هرچی بگم کم گفتمجفت جوون هستن و فوق العاده/یه قفس 1033 هم هست چون دیگه فعلا تا وقتی تو آپارتمانم حتی جای قفس هم ندارم قفس رو هم با طوطیا میدم...با تمام وسایلش...قیمت هم گرفتم تو بازار پرنده هایی که اصلا جفت نیستن رو به قیمت های نجومی میدن....من قیمت این قفس رو 1میلیون و سیصد هزارتومن(1300000) میزارم...خیلی سریع باید بفروشمشون چون دارم جابجا میشم پس هزینه ارسال به شهرستان رو هم خودم به عهده میگیرم(من مشهدم فامیلیم هم مشهدی)[IMG]واقعا خیلی خیلی ممنون...[/IMG]
[IMG][/IMG]