با سلام خدمت دوستان عزیز
سایز تانک 110 *60*35
با سلام خدمت دوستان عزیز
سایز تانک 110 *60*35
سلام دوست عزیز .. به انجمن بزرگ پارسی پت خوش آمدید ..
اکواریوم زیبایی دارید .. امیدوارم همیشه موفق باشید ..
لطف کنید در مورد تجهیزات .. ماهی ها .. تاریخ کاشت گیاهان .. بستر و کوددهیتون هم توضیح بدید..
دوستان بیشتر آشنا بشند با تانکتون ..
ممنون
با تشکر دوستان :
من چند سالی هست که آکواریوم دارم و تازه کار نیستم ولی چند وقتی هست که افتادم تو کار پلنت ولی زیاد موفق نبودم یه چند باری گیاه خریدم و هر دفعه بیشترشون خراب شدن و من بیخیال میشدم و دوباره چند ماه بعد شروع میکردم . نمیدونم مشکل از تجهیزات هست یانه /
لوازم شن کف همینجور که معلوم هست یه نوع سنگ هست که از نواب تهران خریدم و مقداری کود جی بی ال اضافه کردم بهش / سیستم co2 هم دست ساز و کود های مایع رو هم خیلی هاشون رو تست کردم مثلا محصولات AZo یا کود های فکر کنم شرکت تترا و یک سری دست ساز که آکواریوم فروشا تو شهرمون درست کردن.
نور دهیی هم یه لامپ سفید t5 3فکر کنم 30 وات و 2 عدد لامپ معمولی صورتی .
ولی دوستان اگر راهنمایی دارن ممنون میشم که باز هم با شکست رو به رو نشم و گیاها به جای رشد و زیاد شدن از بین نرن .
سلام دوست عزیز
خسته نباشید
توضیحاتتون خیلی کمه مثلا در رابطه با سیفون و نورتون و دوره کود دهی تون ... توضیح ندادین، اگه به حرف اساتید گوش کنین حتما مشکلتون رفع میشه
ولی تا جایی که من می دونم اساسی ترین مشکلتون الان اون شن کفتونه که اگه اشتباه نکنم به شدت قلیایی هست و ph آب رو بالا می کشه و ریشه گیا ه ها به سادگی توش خراب میشن...
حالا حتما اساتید بهتر می تونن کمکتون کنن
برای امتحانش می تونین یه مقدارشو بریزین تو سرکه و اگه حباب داد (واکنش داد) مطمئن میشین که قلیایه
چه انجل های زیبایی...از دیسکستون عکس واضح تری بذارید
خیلی خوشرنگه![]()
سلام
ورودت رو تبریک می گم.
تو خود شهر قزوینی هم شهری؟
خیلی خوشحالم با یک قزوینی دیگه که به تانک گیاهی علاقمنده ،آشنا می شم.
-همونطور که اساتید گفتند اول یه توضیح کامل در مورد تانکت و تجهیزات( فیلتراسیون و مدیاهای توش ، نور و مدت زمان روشن بودنشون ، CO2 و میزان تزریقش ، کود های مایع مورد استفاده و دز استفاده و دوره تجدیدش و ....) بده .
-گیاه های متنوع و سرحالی داری. گیاه هات رو از کجا می گیری ؟
-در مورد ماهی هات هم به نظر سرحال میان . چند وقت کنار همن ؟
قرار گیری بلک گوست کنار دیسکس و حتی آنجل اصلا مناسب نیست.
-در مورد بستر هم حتما به توصیه آقا محمد ( mamadyy) عمل کن. سنگ هاتو هم چک کن .
شاد و پیروز باشید
سلام بله توی خود قزوین هستیم گیاه ها رو هم معمولا از آکواریوم فروشی گیتی , آنجل , خیام خرید میکنم. در مورد آکواریوم هم از فیلتر داخلی فشار ضعیف گیاهی استفاده میکنم معمولا هم هفته ای یک بار آب رو سیفون میکنم نور هم یه لامپ سفید تی 5 و دو تا هم لامپ صورتی معمولی حدودا هم 8 ساعت در 24 ساعت روشن هستش , co2 هم دست ساز , کود مایع رو هم هفته گی استفاده میکنم از همه کود ها هم امتحان کردم الان هم یه کود مایع جدید گرفتم برای یه شرکت تایوانی هستش حالا باید ببینیم این چه جوری جواب میده ممونم از راهنماییتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)