سلام دوستان
این عکس کاسکوی من هستش که چند روزیه خریدمش حدود 2 تا 2.5 سالشه و حدودا" 30 تا کلمه حرف میزنه رام و اهلیه
خوشحال میشم دوستان نظرشون رو دربارش بگن
![]()
سلام دوستان
این عکس کاسکوی من هستش که چند روزیه خریدمش حدود 2 تا 2.5 سالشه و حدودا" 30 تا کلمه حرف میزنه رام و اهلیه
خوشحال میشم دوستان نظرشون رو دربارش بگن
![]()
سلام . تبریک میگم . کاسکوی زیبایی دارید . ایشالا که همیشه سالم و سرحال باشه
فقط چندتا نکته :
قفس روی یه پایه باشه بهتره که تو تاپیک کاسکو گفتم
اسباب بازی تو قفس حتما براش بذارید خیلی به اسباب بازی نیاز داره . با توجه به اینکه رام هم هست راحت تر میتونید براش اسباب بازی بذارید استرس یه طوطی وحشی رو نداره . اسباب بازی رو یه روز بیرون قفس بذارید ببینید واکنشش چیه . اگه نترسید فردای همون روز اسباب بازی رو به داخل قفس انتقال بدین . مخصوصا الان که منقارش خیلی بلند هست حتما به اسباب بازی های جویدنی و چوبی نیاز داره
کف قفس هم من چیزی نمیبینم . روزنامه یا کاغذ بذارید که سینی قفس مرتب کثیف نشه . هر شب و هر صبح روزنامه کف قفس رو تعویض کنید . البته من تو این عکسا متوجه نمیشم چیزی کف قفس هست یا نه . چون چیزی ندیدم این نکته رو گفتم
سلام.مبارکه باشه
کاسکویه زیبابیه
فقط منقارش خیلی درازه!!!!!!!
سلام.مبارکه.ایشالا همزبون خوبی هم باشه براتون.چرا روی زمین؟فکر یک جای خوب هم باشید براش.
تبریک میگم پرنده زیبایی هستش مبارکتون باشه. امیدوارم رورهای شیرینی در کنار هم داشته باشید.
منم با دوستان موافقم که هم اسباب بازی برا این آقا یا خان خوشگل بزارید تا منقارش کوتاه بشه هم اینکه قفسشو رو زمین قرار ندید دوستم.
موفق و پیروز باشید.
رنگ قشنگی داره مبارک باشه
به به امیر جان اقا مبارکه.داداش با کلاغ سوپر رد تاق طاق نمیزنی؟؟:3:عوض من 1 ماچ گنده از سر سماچ بکن
سلام خیلی کاسکو خوبی و قشنگی هست نکته های لازم بچه ها گفتن
سلام امير آفرين خوشم اومد حرف گوش كردي چشم سفيد گرفتي سنش خيلي خوبه الانم تازه وارد 2 سالگي شده كاري هم به اون 30 كلمه نداشته باش مهم هوش كاسكوعه هفته اي دوبار عسل طبيعي و مرغوب بزن به بيسكوييت ساقه طلايي بده بخوره بعد از چندوقت ميبيني تاثيرش رو فلفل دلمه سبز و هويج خام و كلم سفيد و بنفش بهش بده گوجه فرنگي خيلي كم بده سيب شيرين خوبه كاهو نده براش سنگ مينرال بخر اگر سفيدش رو بخري بهتره چون ممكنه از سنگ سياه بترسه قطره ي avimineral و avivitamin رو حتما حتما بخر چون طوطي ها خيلي زود كلسيم بدنشون رو مصرف ميكنن پرتقال شيرين هم بهش بده تا با محيط خونتون كامل آشنا نشده بيرون نيارش هيچ وقت پرهاش رو قيچي نكن چون پركن ميشه سعي كن طوري باهاش رفتار كني بهت وابسته نشه و اجتماعي بشه اسباب بازي ميخري از كوچيك شروع كن بعد اسباب بازي هاي بزرگ بخر كاكاؤ بهش اصلا نده همينطور قهوه و شكر و قند و نمك گردو هم بده اما جاهاي تلخش رو جدا كن و پسته هم بده بادوم هم كم بده بهش محل اتصال ميله هاي قفسش رو هم تند تند بشور و نذار بين درزهاي اتصالات پس مونده ي غذا بمونه چون حشره ميزاره همچنين ميكروب و باكتري چوب نشيمنش رو هم تا كثيف شد بشور و خشك كن ناخن هاش رو كوتاه نكن فقط يكم سوهان بزني تا تيزي ناخنش بره كافيه زياد هم با دستت به منقارش ور نرو تا عادت به گاز گرفتن نكنه يه نكته هم كه هيچكس اشاره اي نكرد اينه كه اون تخمه رو بردار و فقط بهش ذرت تازه بده تخمه چربي بالايي داره و برا كاسكو مضره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)