سلام به همه دوستان، اکواریوم من هایلا 60 لیتریه، واتر پمپ و موج ساز داشت خودش، یه بخاری و دماسنج دیجیتال تایمر دبن اضافه کردم، نورش فک کنم دو تا مهتابی ابی و سفید 9000 کلوینه
ماهیا: 1 بلو تانگ، ا عدد دارت فیش، کاردینال، دلقک اسلاریس، دلقک فک کنم مرون!!، ماندرین، میگو کلینر
سه تا همر کوچیک، یک دیسکی پلیپ بلند با چند تا ماشروم هم دارم، چهار ماهه تانک راه افتاده شکر خدا تا حالا تلفات نداشتم، دو هفته یه بار 10، 12 لیتر سیفون می زنم
سعی کردم از ماندرینم موقع خوردن گرانول عکس بگیرم ولی اینقدر سرعتش زیاده که خیلی موفق نشدم! فقط از تعداد گرانولای روی شن ها که در حال کم شدن هستن می شه تشخیص داد! دیگه ببخشید.http://up.parsipet.ir/uploads/DSC-0278.jpg![]()
ویرایش توسط dori83 : 25th April 2015 در ساعت 02:10 PM
و عکس اخر که دو تا از گرانولا رو خورد!!
![]()
سلام به پارسی پت خوش آمدید
لطفا مشخصات کامل آکواریومتونو بذارید تا دوستان بتونن خوب راهنمایی کنند
بطور مثال محول چی استفاده میکنید ، نمک ، مارک مهتابی ها و دمای رنگشون (کلوین) دقیق ، یه عکس از سامپ و مواد داخل ، اسکیمر و ...
سلام، آکواریوم من نانو هست چینی مارک هایلا، مهتابیا روش بود، یکی ابی یکی سفید 9000 کلوین، البته گفته بودم تو پستای قبلی، محلول خاصی اضافه نمی کنم تسترم ندارم فقط سعی میکنم باسیفون های مرتب وضعیت رو کنترل کنم مه شکر خدا تا حالا مشکلی پیش نیومده ، سامپ پشت اکواریوم خیلی کوچیکه چیز خاصی نیست که بشه ازش عکس گرفت ابر و پشم شیشه!!!(شبیه پشم شیشه است احتمالا خودشه) وسرامیکی( لمثل لوله های تو خالی) توش هست فقط، نمک برایت ول استفاده کردم تا حالا، غذای ریف هام ماکرو بلاست کوآنتینیوم می ریزم روزی نیم میل فعلا، ممنون از توجهتون
سلام و تبریک بابت آکواریوم زیباتون
ماندارین رو چجور غذاخور کردید؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.