بسلامتی.تبریک میگم
انشالا زود و خوب بتونی سایزشون کنی...
اگه دوس داشتی قیمتشونم بگو!!!!!!!!
سلام مرسی گلم چرا که نه این ها رو اولش 80 تومن میگفتن چون گفتم واسه سایز کردن میخام و نزاد اسورتد لطف کردن واسم قیمت اسورتد رو زدن ولی دیسکس های گلاسه فرستادن غیر از 3 تاش که خال دارن یا کوچیکن قیمت هم 67 تومن دادن بهم اکثرا هم گلکسی هستن با جند تا خانواده رد کلا 30 تا هستن تا حالا هم بدون تلفات
زدم به تخته شما هم بزن خخخخخ
ویرایش توسط hamed220 : 28th July 2014 در ساعت 03:44 PM
سلام اقا حامد به به چه دیسکسایی بشن اینا ! اقا الانشونو نگا نکنید اینا 4 5 ماه دیگه هرکدوم اماده شرکت در مسابقات بهترین دیسکس میشن! واقعا عالین تبریک میگم![]()
سلام مبارک باشه ولی قیمت دیسکس ها رو بالا براتون زده این نژاد دیسکس با این سایز ۶۷ تومان خیلی زیاده بعد این دیسکس ها فکر کنم تکثیر خود اقای مومنی انشاالله خوب سایز بشن![]()
اقا مبارك باشه
انشالله خوب سايز كنيد
چه مدت خريد كرديد و از چه سايزي ؟
سلام مرسی اقا فرهاد بله گرونه من سری قبل از دو جا دیسکس برداشته بودم از جمشیدیان تهران دیسکس 4 اینچی که تو 6 ماه شدن 6 اینچی و از دکتر مومنی که 2 اینچی که تو سه ماه شدن 5 اینچی خیلی واسم جالب بودن واسه همین این سری اصلا باهاش چونه نزدم گفتم هر قیمتی خودت خاستی بزن واسه تفریحه زیاد جنبه مادی نداره واسه من فقط به خاطر این خریدم که اذیت نکنن و راحت بزرگ بشن و راجب تکثیر خودشون هم بگم که ایشون تکثیر نمیکنن دیگه البته به گفته خودشون
ممنون
ببخشيد در مورد اون ك گفتيد ايشون گفتم تكثير نميكنن
من حدود ١٠ روز پيش فكر كنم با خودشون صحبت كردم گفتن ك تكثير ميكنن!!
اين حرف خودشون:
"قرار بود که به ترکیه هم ماهی بدیم ولی متاسفانه جور نشد.
سایت تکثیر و قرنطینه ما شیراز هست."
ولي ماهيا خوبي هستن
انشالله سايز كنيد عكسشونم بزاريد لذت ببريم
در مورد سيفون و ... توضيح ميديد؟تعداد و درصد سيفونتون مرسي
ویرایش توسط abgraph : 28th July 2014 در ساعت 04:36 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)