سلام به دوستای خوب این سایت
اول از همه از همتون تشکر میکنم که خیلی خوب به کسانی امثال من که تازه کار هستن کمک میکنید ، چون اکثر تایپیک ها رو میخونم یه حس صمیمیت هست که خیلی خوب همدیگه رو کمک میکنید.
من هم بعد از مدتی به اکواریوم خریدم.البته اینم بگم که یکی از دوستام استفاده نمیکرد مال اون رو خریدم که اینطوری بگم خیلیییییییییییییی ارزون خریدم و دست و بالم برای خرج کردن بزتر شد
ابعاد
120*50*35
پمپ هوا هایلیا 5505
2تا فیلتر که فعلا اسمشون رو نمیدونم چون تازه کار هستم
بخاری اتوماتیک
دماسنج
====================
برای کف هم از شن سیلیس استفاده کردم که درسته کمی سخت شد برام اما دوستان اکواریوم دار میگن که خوشگلتر شده
خلاصه بعد اینکه شن ریختم و ابش هم ریختم و 2روزی پمپ و تصفیه ها کار کردن فکر کردم اب اماده ماهی انداختن هست که رفتم 2تا انجل گرفتم
2تا هم مولی از دوستم گرفتم و بعد 2تا انجل کوچیمک هم اضافه شد به مجموعه
دیروز هم تا لجنخور (اسپورت رینکدار) :دی خریدم با تا کف خوار جولی
اما دیشب نمیدونم چرا توی دقیقه یکی از انجل ها مردغذا رو ریختم بعد تصفیه ها رو خاموش کردم که بخورن رفتم و اومدم دیدم خوابیده
=====================
الان نمیدونم چیکار کنم خوب
ماهی چی بریزم
از ماهی کوی خیلی خوشم میاد
تو نت خوندم که نوشته بودن یک ماه از ماهی های جون سخت استفاده کنید تا ازت اب از بین بره ( نمیدونم چی به چی شد )
=====================
الان چندتا مطلب که خواهش میکنم کمکم کنید
اول اینکه میتونم ماهی کوی نگهداری کنم یا نه سخته یا راحت
دوم اینکه اگه بخوام از وسط جدا کنم و گوشتخوار هم نگهداری کنم به نظرتون خوبه یا بد
سوم اینکه برای زیباتر شدن اکواریوم چی پیشنهاد میکنید
و اینکه میخوام طیف نوری درست کنم با چراغ های اس ام دی که تو مراحل درست کردنشم و اگه اونم تموم شد عکس اونم میزارم
پیشاپیش فدای همه عزیزان که هم من و هم بقیه عزیزان رو کمک میکنن
=====================