سلام
![]()
سلام
![]()
برفــی ( آلبینو )
![]()
خیــــــــــــــــــــلی قشنگ بودن عکسها..من از برفی خیلی خوشم اومد واقعا قشنگه..آلبینوهاشون چشماشون قرمز نمیشه؟عکس آخری چشماش سرخه ولی عکسهای بالایی نه..واقعا عالی بود
خیلی قشنگه
مشالا چه خبر هم هستن
کارشما اینه یا کنار فعالیت روزانه تکثیر هم میکنین؟
سلام
تبريك ميگم عروس هاتون عالين
ماشالا . . .چندتان؟ كلكسيون عروس هلندي دارين ؟
چندتا سوال
چرا تخم عروس ها مثل تخم مرغ سفره هفت سين رنگ شده؟
يكي از تخم عروسها خيلي كوچيكتره !!* چرا اينجوري شده؟ به خاطر ضعف ماده عروس اينجوري شده يا طبيعيه؟
سلام.ماشالا.خدا ایشالا همشون رو براتون حفظ کنه.یکی از یکی زیباتر بودن.بهتون بابت همچین پرنده های سالم و سرحالی تبریک عرض میکنم![]()
اوه اوه چه خبره جوجه کشی راه انداختی؟![]()
ویرایش توسط اسکندری : 13th May 2013 در ساعت 07:28 PM
تبریک میگم آقا اسماعیل واقعا زیبا بودن ایشالله روز به روز بشتر بشن
من چون مبتدی هستم چندتا سوال برام پیش اومد
اونکه تو لونه ریختین چیه ؟
تخم ها رو اینقدر رنگی کردین مشکلی پیش نمیاد ؟
اون 5 تا که تو پلاستیک مشکلی بودن چی هست ؟
سلام
ممنونم
بله ، آلبینوهای خالص چشمشون قرمز هست
عکس آخر چون با دوربین حرفه ای گرفته شده این قرمزی مشخص هست وگرنه در حالت عادی خیلی معلوم نیست ، توی اون عکسی که آلبینو و ماده روی تخمها خوابیدن هم میتونید کمی قرمزی چشم رو ببینید
ممنونم
نه ، یه مدت مکان مناسب داشتم و بخاطر علاقه چند تا جفت تهیه کردم و جوجه کشیدم ازشون ، بعدها که مکان مناسب نداشتم مجبور شدم همه رو بفروشم ، فکر کنم همینجا هم آگهی فروش زدم ، اما تو یه فروم دیگه فروختم
در حال حاضر هم فقط جفت آلبینو+وایت فیس مرواریدی رو نگه داشتم
ممنونم
والا نشمردم ، جوجه ها رو هم قبل از اینکه به 2 ماهگی برسند همه فروش میرفت
عروس هلندی دوست دارم ، کلا کاکادوهارو دوست دارم که عروس هم از همون خونواده هست ، نوه و پدربزرگ
رنگ کردن تخمها : ناشی گری هست و هزار درد ، میخواستم علامت بزنم یهو یاد شب عید افتادمو جو گیر شدم ( همین جفتی که 8 تا تخم کرده الان دست یکی از دوستان هست که برای بار اول پیش ایشون 7 تا تخم کرد که هر 7 تا جوجه شد)
اون تخم کوچیک به خاطر ضعیف شدن ماده بود و جوجه نشد
ممنون
شما لطف دارید
هیچی آلبینو و لوتینو نمیشه
ممنون دوست عزیز لطف دارید
ممنون دوست عزیز
موادی که کف لونه ریخته شده پوشال چوب هستند
چرا ، تخمهایی که اینقدر علامت بخورند مشکل پیش میاد و حتی ممکنه جوجه در داخل تخم بمیره
اون 5 تا پلاستیک غذای عروسها بودند که البته الان دیگه از غذاهای بسته بندی استفاده میکنم
اون پنج پلاستیک ارزن /کتون / آفتابگردون / گندم / 7تخم بودند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)