با سلام خدمت دوستان
این فلاور جدید رو 10 روز پیش گرفتم لطفا دربارش نظر بدین و بگید نژاد خوبی داره یا نه
![]()
با سلام خدمت دوستان
این فلاور جدید رو 10 روز پیش گرفتم لطفا دربارش نظر بدین و بگید نژاد خوبی داره یا نه
![]()
نژادش بد نیست....میشه گفت خوبه
ولی باید صبر کرد و دید...خیلی وقتا فلاورهورن های 3 بندی که در اون سن کیفیت بسیار بسیار بالایی دارن و نسبت به سایزشون رنگ و هد فوق العاده ای دارن در سنین بالا تر افت شدید میکنن و اصلا انتظارات رو برآورده نمیکنن...بر عکسش هم صادقه و ماهی پوزه داری که کسی فکرشو هم نمیکنه اونچنان هدی میزنه که آدم تعجب میکنه
ماهی شما در این سایز و سن استثنایی نیست ولی خوبه...ارزش کار کردن رو داره
موفق باشید
ممنون اقا بابک خیلی بهم روحیه دادین.البته این ماهی وقتی دست من رسید هوای پلاستیکش کامل خالی شده بود و بیچاره کامل باله ها و پوستش رفته بود. خیلی اذیت شدم تو این چند روز تا دوباره برگشت
سلام دوست عزيز ماهي زيبايي داريد .... اميدوارم به همون ماهي تبديل بشه كه ملكه ذهنتون هستش...سعي كن سيفون چندروز يك بار داشته باشي و غذاهاي خوب بهش بدي توي تاپيك تغذيه فلاور حتما سر بزن و مطالعه كن.... تمام دوستان عزيز توي اين سايت با تجربه
و خيلي صميمي هستن ... جناب آژيده و آقا مصطفي گل از همه جوره اطلاعات دارن و ميتوني براي رسيدن به يه ماهي زيبا از تجاربشون استفاده كني ... اميدوارم ايام به كام شما باشه هميشه....موفق باشين
علی اقا نظر لطفتونه
بله چشم من هفته ای 2 مرتبه سیفون میکنم و شاخ ترین غذا هام هم مگا وهداپ هستن البته 7 یا8 نوع غذای دیگه هم دارم که روشون تایلندی نوشته ولی فلاورم با اشتیاق میخوره
دوست عزیز فلاور خوبی دارید سعی کن هامپی هد گیر بیاری که اصلش کم گیر میاد حالا نمیدونم اقای اژیده دارند یا نه ولی بازم از ایشون بپرس ممنون
شما لطف دارید دوست عزیز .بروی چشم
اخرین عکس از فلاورم
امروز به رحمت خدا رفت به دلیل انگل روده ای![]()
فلاورهای زیبا و خوش رنگی دارین...واقعا خسته نباشین....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.