روشیک آروانا حدود30 سانتی دوتا اسکار متوسط سورم قهوی راه راه و یک رتیل کوچک قیمت به بالاترین پیشنهاد فروش در اصفهان
روشیک آروانا حدود30 سانتی دوتا اسکار متوسط سورم قهوی راه راه و یک رتیل کوچک قیمت به بالاترین پیشنهاد فروش در اصفهان
این ماهی ها که خیلی ماهی های تیپیک و مرسومی هستن که براحتی تو مغازه ها پیدا میشه بالاترین پیشنهاد یه کم لفظ سنگینیه برا فروش این ماهی ها
این جوری فروشش برا خودتون سخت میشه قیمت مورد نظرتونو بزارید خیلی راحت تر کارتون پیش میره البته در حد پیشنهاده این حرف میتونید منتظر پیشنهاد های بالایی باشید
خوب باشه نظرم 50 هزار تومن هست متشکر از راهنمای توناین ماهی ها که خیلی ماهی های تیپیک و مرسومی هستن که براحتی تو مغازه ها پیدا میشه بالاترین پیشنهاد یه کم لفظ سنگینیه برا فروش این ماهی ها
این جوری فروشش برا خودتون سخت میشه قیمت مورد نظرتونو بزارید خیلی راحت تر کارتون پیش میره البته در حد پیشنهاده این حرف میتونید منتظر پیشنهاد های بالایی باشید
سلام به شما دوست عزیز ، ماهی های زیبای هستن ، اما یک چیزی ، 50 زیاد نیست ؟ .
اسکارا کلا میشه 7تومن و آروانا (سیلور) 20 تومن ، سورم هم 7تومن و رد تیل 0 . اما نظر من این هست که نگهشون دارید یا به موزه ی حیات وحش اهدا کنید ، آخه بزرگ که میشن نگهداریشون سخت میشه .
-----------------------------
دوستانی که میخوان بخرن به قیمت من نیگاه نکن و تصمیم خودشون رو بگیرن ، من تجربه مغازه داریم اینو میگه ، اما دوستانی که بخوان به دست بخرن خیلی قیمت خوبی هست ، به این دلیل
طرف 7تومن میخره 15 میفروشه ، 20 میخره 60 میفروشه .
---
هم آقای نمایش مشخصات: سریلانکا - آکواریوم ماهی طوطی کاسکو دیسکس فلاورهورن از حرف ما ناراحت نشن هم دوستان کم نخرن ما کلی گفتیم که همه با قیمتی که ایشون میده آشنا باشیم و راه بیایم .
50تومن واسه ردتیل خیلیه موفق باشید
اگر آروانا هم جزو ماهی های فروش هست ، 50 فکر نکنم گرون باشه.
ببخشید من فکرکردم فقط ردتیل رومیفروشید50ببخشید موفق باشیدیاعلی
چنده داداش ؟؟؟؟؟؟ جدا هم میفروشی یا نه ؟؟؟؟؟؟/
به علت عجله ای که دارم برای اوردن فلاور بای سریع بفروشم قیمت 40 شد کسی نبود . اگه به اکوا فروشی هم بدم همین قدر بر میداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.