سلام
چند وقته که موهای خرگوشم داره میریزه اخه قبلا نمی ریخت! مشکلی پیش امده/ راستی یه مدته که یونجه واسش نگرفتم و فقط سبزی و میوه های دیگه میخوره طفلی. چیکار کنم نگرانم. لطفاراهنمایی کنید
سلام
چند وقته که موهای خرگوشم داره میریزه اخه قبلا نمی ریخت! مشکلی پیش امده/ راستی یه مدته که یونجه واسش نگرفتم و فقط سبزی و میوه های دیگه میخوره طفلی. چیکار کنم نگرانم. لطفاراهنمایی کنید
سلام
ریزش مو در خرگوش طبیعیه مثل همه ی حیوونای دیگه و همیشه یه مقدار ریزش رو داره
که وقتایی که کتش بخواد عوض شه یعنی موهای جدید جایگزین شه این ریزش زیادتر میشه
البته تغذیه هم بی تاثیر نیست
تغذیه بد و خالی از پروتئین ریزش موها رو زیاد و رشدشون رو کم می کنه
ریزش موش ربطی به ندادن یونجه نداره عزیزم اگه سبزی تازه و میوه در اختیارشه کفایت می کنه گرچه بهتره یونجه رو از جیره غذاییش حذف نکنی
ریزش مو بسته به سن خرگوش شما هم هست معمولا وقتی بخوان وارد دوره بلوغ شن یه ریزش مویی دارن و به کل موهاشون عوض میشه حتی گاهی وقتا تغییر رنگ هم دارن
سلام ممنونم. اره شنیدم این نفس من تقریبا یک سال و نیمشه. و تا بحال سابقه ریزش مو نداشته. البته ریزه میزه س و شاید به خاطر همین دیرتر موریزی پیدا کرده. البته الان که نگاه می کنم میبینم زیرش داره موی جدید در میاد موهای کوتاه ریز! خدا کنه زودتر در بیاد . هر روز خودم تیمارش می کنم که این موها رو نخوره تو روده هاش گیر نکنه. خودشم خسته نشه. جیگرش برم من![]()
نیازی به برس کشیدن نیست....
خودش درست میشه
تغذیش رو متنوع و مغذی کنید که موهاش سریع تر رشد کنه
مثلا خشکبار و سبزی های تازه
میتونین مکمل هم بدین که دیگه بهتر!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.