خیلی عالی بود مرسی . یاد بدبختیای خودم افتادم
نتیجه تنها گذاشتن 5 دقیقه ای طوطی من تو اتاق هم کنده شدن دکمه های کیبورد و شکستن اوناستتا حالا چندبار اینکارو کرده و الان داغونه کیبوردم
![]()
فسقلی منم خیلی به دکمه های کیبورد علاقه داره.البته مدام جلوش رو میگیرم که خرابکاری نکنه.ولی یکی دوبار که موفق شد و دکمه رو کنده و بلافاصله پا بفرار گذاشته که ازش نگیرم.حالا دیگه بکش بکش برای پس گرفتن دکمه رو خودتون تصور کنید.![]()
![]()
همشون طوری رفتار می کنن که انگار کاری نکردن![]()
خدا رو شکر من تاحالا یه همچین چیزیو تجربه نکردم اینا ویرانگرن که![]()
افرين صد افرين هزار و شونصد افرين جوجو خوشگل و نازنين فرشته ي روي زمين.اين دفه برو سراغ جزوه هاش و يا لباساش
گوشه شيطون كر . خداروشكر حنايي اونقدي خراب كاري نكرده..فقط يه بار پي پي كرد رو جزوه بچه مردم.يكي دوبارم با ناخنش و منقارش تي شرتمو سوراخ كرد.
همين
![]()
بجز عکس سوم بقیش واقعا وحشتناکه!!!![]()
خدایی دم عروس های خودم گرم بجز خوردن جزوه ی خودم . خوردن سیم پمپ هوای اکواریوم .حرکت زدن روی جزوه ی خودم .پاره کردن گردنبند .خوردن دکمه های کنترل خوردن یه تراول چک 50 کار خاص دیگه ای نکردن
آره دقیقا .انگاری که خیلی عادی بوده کارشون . طوطی من دکمه های کیبورد رو که در میاره ، موقعی که میخوام دوباره بذارم سر جاشون دوباره میاد میخواد از دستم بگیره دکمه ها را که یعنی چیکار میکنی اینقدر زحمت کشیدم درشون آوردم
جزوه که دیگه ندارم ولی کتابایی که میخونم حتما یه نگاهی بهشون می ندازه . لباس هم که دستش درد نکنه یه تغییراتی می ده بهشون که یوقت از مدلش خسته نشمتازگیا از پزینتر هم خیلی خوشش میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.