با سلام خدمت دوستان فلاور زد زد اصل به فروش میرسد . قیمت توافقی ... از دوستانی که قصد خرید دارن تقاضا میشود با پیغام خصوصی با من در ارتباط باشند .....![]()
با سلام خدمت دوستان فلاور زد زد اصل به فروش میرسد . قیمت توافقی ... از دوستانی که قصد خرید دارن تقاضا میشود با پیغام خصوصی با من در ارتباط باشند .....![]()
دوستان عزیز این فلاور زیبا حدود 12 سانته و با این هدی که الان تو این سایز داره آیندیه خوبی داره ... یه چیزی تو مایه های بیگ هده ....دلیل فروش اینه که دیگه وقتو حوصله رسیدگی کردن به او رو ندارم .....
سلام. يه حدود قيمت بديد بهتر نيست؟؟
سلام از مدیران تقاضا دارم که برای قسمت خرید وفروش یه شرایطی بذارند مثلا اینکه شخص حتما قیمت مشخص رو برای چیزی که میخواد بفروشه بذاره وخرید وفروش ها به صورت مزایده ای انجام نشن.ممنونم
راستی دوست عزیز فلاورت خیلی استیل زیبایی داره
باسلام دوست عزیز اگه قیمتش را مشخص کنید ممنون میشیم
خیلی خوشکله. میخوامش اما راه دوره قیمت اخر رو بگید
![]()
سلام ممنون میشم قیمت مد نظرتون رو بگذارید و یا پخ کنید ، چند وقتشه الان ؟
١-٢-٣ قيمت بالاتر نبود؟؟
فروخته شد.
ايشالا با قيمت دلخواهتون فروش بره. ماهي خوبيه. !!'
با سلام خدمت دوستان این فلاور الان حدود 12 سانته .... دیروز رفته بودم نواب یه قیمتی بگیرم رفتم فلاور سنتر روزبه دیدم فلاور 3 بند انگشتی آورده خیلی کوچیک از 3 بندم کوچیک تر گفتم چند گفت 130 توماندیدم یه فلاور مدیوم از مال من بزرگ تر داره گفتم این چند گفت 380 تومان دیدم یه فلاور بزرگ داره سایز نهایی گفتم این چند گفت 800 تومان
حالا به نظر شما من این فلاور گوگولی مگولیرو چند بگم خدارو خوش بیاد که اگه خواستم دوباره برم فلاور سنتر فلاور بخرم بتونم .... شما بگین .....؟؟؟؟البته فلاور ایرانی تو بازار زیاد هست که قیمتشم ارزونه دوستانی که فلاور ارزون میخوان میتونن برن ایرانی بخرن .....
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.