طرف خونه ی این سگه آرایشگاه پیدا نمیشه !!!
پیشنهاد میدم اگه تو ایران نیست از طرف یه سازمان مثل یونسف اقدام کنیم موهاشو بزنند .بیچاره هیچی نمیتونه بببینه که تمام دنیاش قهوه ای یه.یا لااقل بیرنگ کننده به موهاش بزنیم تا دنیا رو هم ببینه
![]()
تا الان دیگه فکر کنم موهاشو کوتاه کرده چون عکسا واسه سال 2008 الان 2012 هستیم تو این 4 سال مطمئنن یه سلمونی بردنش![]()
به کوتاه کردم مو مربوط نیست دو نژاد از سگ در دنیا وجود دارند که موهاشون به حالت کنف هست و کوتاه کردنش فایده ای نداره چون خیلی سریع رشد میکنند 1-برگاماسکو 2-کوموندور
نظافت این دو نژاد خیلی سخت هست و جالب تر از همه اینکه هیچ کدوم تزیینی نیستند البته برگاماسکو نمونه کوچک شده کموندور هست و منشا کموندور مجارستان هست و منشا برگاماسکو هم خیلی ها میگن مربوط به همون مجارستان میشه ولی جاهایی دیدم که ایتالیا ذکر شده راستی این چنین مو رو فقط همین دو نژاد دارند و این سگی هم که در پست اول هست از اصیلترین نمونه هایی هست که دیدم و فکر میکنم کموندور باشه البته تصاویر دقیق نیست
این ها هم برگاماسکو و کموندور که میتونید با پست اول مقایسه کنید:
سوالی بود در خدمت هستم
دست شما دردنکنه!!!یعنی ما انقدرم حالیمون نیست که نژاد این سگ اینجوریه؟!؟!ما داشتیم باهم شوخی میکردیم دوست عزیزبه کوتاه کردم مو مربوط نیست دو نژاد از سگ در دنیا وجود دارند که موهاشون به حالت کنف هست و کوتاه کردنش فایده ای نداره چون خیلی سریع رشد میکنند 1-برگاماسکو 2-کوموندور
نظافت این دو نژاد خیلی سخت هست و جالب تر از همه اینکه هیچ کدوم تزیینی نیستند البته برگاماسکو نمونه کوچک شده کموندور هست و منشا کموندور مجارستان هست و منشا برگاماسکو هم خیلی ها میگن مربوط به همون مجارستان میشه ولی جاهایی دیدم که ایتالیا ذکر شده راستی این چنین مو رو فقط همین دو نژاد دارند و این سگی هم که در پست اول هست از اصیلترین نمونه هایی هست که دیدم و فکر میکنم کموندور باشه البته تصاویر دقیق نیست
سوالی بود در خدمت هستم
البته من از این مسئله مطلعم که شما استادی تو این زمینه چون تصوایر سگهای زیباتون رو دیدم
متوجهم ولی شما گفتید که کوتاه نکردند من عرض کردم کوتاه کردنش بی فایده است
جسارت نکردیم قربان![]()
ممنون از اطلاعاتی که دادین چه اشکال داره وقتی چیزی نمیدونیم از هم یاد بگیریم من خدایی فکر کردم خودشون برداشتن موهاشو بافتن نمیدونستم نژادشهبه کوتاه کردم مو مربوط نیست دو نژاد از سگ در دنیا وجود دارند که موهاشون به حالت کنف هست و کوتاه کردنش فایده ای نداره چون خیلی سریع رشد میکنند 1-برگاماسکو 2-کوموندور
سوالی بود در خدمت هستم
این عکس دومیه شبیه به بزغالس شبیه سگ نیست
چه جالب . تا حالا اینجوریشو ندیده بودم.بیشتر شبیه گوسفنده تا سگ![]()
با سلام
اسم اصلي اين نژاد پولي هست كه پرورش دهندگان بزرگ اين نژاد در مجارستان بهش ميگن كموندور كه در واقع پولي در مجارستان به عنوان سگ گله استفاده ميشه.
اگر علاقه مند به اطلاعات بيشتر در مورد اين نژاد زيبا هستين به اينجا Puli - Wikipedia, the free encyclopedia سر بزنيد جالبه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.