سلام با اجازه تون من تازه کارهم میخوام عکسهای آکواریم خودمو بذارم تو سایت خواهشمندم با نظراتتون راهنماییم کنین
سلام با اجازه تون من تازه کارهم میخوام عکسهای آکواریم خودمو بذارم تو سایت خواهشمندم با نظراتتون راهنماییم کنین
مشخصات کلی آک
75*55*110
اندازه سامپ 40*45*100
لایو راک 70 کیلو
نمای کلی
![]()
تقریبا 15 روزه سیکل تموم شده و ماهی ریختم به آک
اولین مهمون آک 2 تا دامسل
![]()
بعد از یک هفته
![]()
سلام
اکواریوم خیلی خوبیه و امیدوارم از دیدنش لذت ببرید
فقط دوتانظر یکی یه بکگراند برایه پشتش در نظر بگیرید و یکی هم که موجسازتون برایه این حجم کمه و به فکر تهیه یکی دوتا دیگه هم باشید
راستی برایه خرید ناسو هم خیلی عجله کردید و میزاشتید که یکی دوماهی از سیکل بگذره و به قول معروف ابتون جا بیوفته بعد تهیه می کردید
سلام ممنون از لطفتون چشم در مورد بکگراند و موج ساز در اولین فرصتسلام
اکواریوم خیلی خوبیه و امیدوارم از دیدنش لذت ببرید
فقط دوتانظر یکی یه بکگراند برایه پشتش در نظر بگیرید و یکی هم که موجسازتون برایه این حجم کمه و به فکر تهیه یکی دوتا دیگه هم باشید
راستی برایه خرید ناسو هم خیلی عجله کردید و میزاشتید که یکی دوماهی از سیکل بگذره و به قول معروف ابتون جا بیوفته بعد تهیه می کردید
اما صبر کردن یکمی سخته
راستی ریف کی میتونم اضافه کنم؟
بزارید یه شش ماهی از راه اندازی بگذره بعد به فکر تهیه ریف باشید و ماهی هایی که دوست داریدم سعی کنید تهیه کنید بعد اقدام به
خرید ریف کنید (با این گرمی هوا بهتره به فکر خرید ریف نباشید چون باید به فکر یه سیستم خنک کننده هم باشید!!!!)
آقا تبریک .. واقعا زیباست .. کخ با صبر و حوصله شما بهتر هم میشه .. الان یکم خلوته .. اما به قول دوستان 6 ماه دیگه چی میشه
درود دوست من
تبریک میگم تانک جدیدتون رو
من از کاربرای گیاهی آب شیرین هستم ولی همیشه از دیدن آب شور مخصوصاٌ اونایی که به طراحی داخلش هم اهمیت میدن
دوست من چقد براتون خرج برد البته به غیر از تانک ؟
خوب بود اگه تجهیزات تانکتون رو معرفی میکردین با برند هاشون
همیشه پایدار باشین
داود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.