سلام دوستان من انجا عكساي پرنده هامو كه دارم و اونايي رو كه ديگه ندارم ميذارم.
خوشحال ميشم نظر بديد.:smile (88)::smile (88)::smile (88):
اميدوارم خوشتون بياد.
با اجازه اساتيد.
سلام دوستان من انجا عكساي پرنده هامو كه دارم و اونايي رو كه ديگه ندارم ميذارم.
خوشحال ميشم نظر بديد.:smile (88)::smile (88)::smile (88):
اميدوارم خوشتون بياد.
با اجازه اساتيد.
با چندتا عكس از نبات شروع ميكنم:
اينجا تو قفسه:
اينجا هم رو نردبونشه:
خودش داره مياد بيرون:
داره خودشو لوس ميكنه:
درحال فضوليه:
دوستان حجم عكسام خوبه؟
سلام میلاد جان تبریک میگم نبات خوشکلی داری.::smile (102):
چند وقتشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile (91):
[QUOTE=khaled3;9424]سلام میلاد جان تبریک میگم نبات خوشکلی داری.::smile (102):
چند وقتشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile (91):[/QUOT
خيلي ممنون قابل شمارو نداره.
الان تقريبا5/3ماهشه.
ممنون
ویرایش توسط F&P77 : 27th August 2010 در ساعت 07:25 PM
سلام
حالا چندتا عكس هم از ميشا::smile (89):
[SIZE="4"][COLOR="Red"]اينم يه عكس از سينه براي نظرتون:
درحال خوردن هويج:
دوستان پركنيش بهتر شده نه؟
حتما نظر بديد.
ممنون:smile (142):
اينم دوتا عكس از نباتفضول خان):
خيلي ممنون
میشا جون چقدر خوشگلی قربونت برم نوش جونت هویجت.میلاد جان خیلی بهتر شده خدا رو شکر چقدرم ناز و دوست داشتنی هست. این نباتم که دیگه هیچی. این 2 تا سرتق با هم می یان بیرون؟مواظبشون باش
نه شهرزاد خانم
اگه بخوام با هم بيارمشون بيرون كه خونه نابود ميشه!!:smile (158):
نوبتيه.اول نباتو ميارم و مواظبشم و بعد ميشارو.اگه با هم بيان اينجوري ميشه::smile (265)::smile (189)::smile (40):
خيلي ممنون
:smile (228):ماشااله میشا عالیه حرف نداره خیلی خوب شده خدا برات نگهش داره نبات هم عالیه خودتم بچه خوبی هستی:smile (46):
میلاد جون طوطی های نازی داری :smile (74):بهت تبریک می گم .
درباره میشا احساس می کنم پرش پرتر شده مخصوصا پاهاش که داره پرای جدید در میاره .ولی روی سینش پراش جویده شدست اگه پرکنیش خوب شده باشه به گفته خودت ، اونا هم وقتی که بره تو لک همه میریزه و پرای تمیزو خوشگل در میاد.تو خوشحال باش از اینکه خوب شده(به گفته خودت) ولی بیشتر باید مراقبش باشی .نمیشه الان قضاوت کرد که خوبه خوب شده چون پرایی که داره در میاره یکم پراشو پر تر نشون میده و دکتر هم که نبردیش :smile (96):پس تنها کاری که باید بکنی اینه که حواست باشه اولا نترسه :smile (44):دوما حسابی سرگرم بشه در روز .حالا یا با تمرین یا مشغول شدن با اسباب بازی هاش .وقتی هم که داری باهاش تمرین می کنی با مهربونی و ملایمت .عصبیش نکن .اگه دیدی حوصله نداره ، گیرش نده .اگه بترسه یا استرس داشته باشه ممکنه دوباره شروع کنه(که ایشالا هیچوقت این اتفاق نیوفته ).منو ببخش اگه حرفام باعث شده نگران بشی .ولی همونطور که نمیشه با یه پر افتادن از طوطی ،اینجوری قضاوت کرد که طوطی پرکن شده با چند روز دست کشیدن طوطی از پرکنی یا پرجوی هم نمیشه قضاوت کرد که خوب شده .پس خواهش می کنم ازت اگه دیدی باز شروع کرد حتما حتما ببرش دکتر .
از قفسشم عکس میذاشتی که ببینیم اسباب بازی هاش چطورین؟:smile (138):
ایشالا هفته بعد که میام این خبر خوشو بهم میدی که هم دیگه پراشو نکنده هم از دستت غذا گرفته:smile (10): .موفق باشی![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.