38Likes 
5,604 تشکر در 1,100پست
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند
ﺧﺪﺍيا كيفيت ﺭﻭ ﻓﺪﺍی كميت نكن. كمتر ﺧﻠﻖ كن ﻭلي ﺁﺩﻡ ﺧﻠﻖ کن

9,323 تشکر در 2,111پست
من یه سوال دارم .
این سالن به این کار اختصاص داده شده ؟ یعنی این جا دارند پرورش می دهند یا این که صرفا برای بازدید هستش . و اصلا سالن پرورش ماهیشون به این شکل نیست ؟
اگر این طور باشه فکر نمی کنم موفق بشیم در ایران چنین سالن هایی رو ببینیم .
فوق العاده است .
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند

5,604 تشکر در 1,100پست
خیر مختص به این کار نیست
فضای مثل نمایشگاه هایی که در شهر های مختلف ایران هستش و فقط جهت بازدیده و ارزیابی فارم ها مختلف هستش و میشه گفت که جنبه مسابقه هم داره و نشون دادن هنر تکثیر کننده ها در ایجاد نقش ها و ترکیب های جدید از رنگ و گونه های مختلف هستش
در ایران هم چند سالی هست که مشابه به این نمایشگاه ، نمایشگاه هایی برگزار میشه مثل نمایشگاهی که در پارک ملت پردیس سینمایی در 2 سال پیش و نمایشگاهی که امسال در هتل استقلال برگزار شد البته با این تفاوت که در ایران بیشتر شرکت کننده ها فروشندگان هستند نه تکثیر کننده ها
ﺧﺪﺍيا كيفيت ﺭﻭ ﻓﺪﺍی كميت نكن. كمتر ﺧﻠﻖ كن ﻭلي ﺁﺩﻡ ﺧﻠﻖ کن

1,428 تشکر در 363پست
هفت شهر عشق را عطار گشت
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!!!
حالم را پرسیدند گفتم رو به راهم !
نمیدانند رو به راهی هستم که تو رفته ای......

293 تشکر در 104پست
سلام دوستان
خيلي زيبا بود
به اميد روزي كه پرورش دهندگان ايراني هم چنين نمايشگاه هايي برگزار كنند

2,185 تشکر در 530پست
ممنون خیلی پست خوبی بود.:smile (17):
فروش انواع نژاد دیسکس و فلاورهورن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 14شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.