نگرانن نباش همین که میخوره خیلی خوبههه یه ذزه بیشتر مراقب باشی حله عروس من قویه
نگرانن نباش همین که میخوره خیلی خوبههه یه ذزه بیشتر مراقب باشی حله عروس من قویه
!ایا کسانی که با تیغ ریش میزنند با کسانی که با ریش تیغ میزنند در نزد خدا برابرند ؟!

5,678 تشکر در 1,058پست
41 تشکر در 9پست
سلام نفیسه جان . انگار جوجو خوشگل ما خیلی بهتره خدارو شکر ....خوشحالم . می بینم که چشم و نظر هم براش گذاشتی . اره این بچه واقعا لازمه براش .
لطفا چند تا عکس خوشگل ازش بزار ببینیمش بابا .اخه دلمون تنگ شده واسه این عروس خانم .

891 تشکر در 238پست
استاد سر کلاس گفت کسی خدا رو دیده؟ همه گفتند : . . . نه . . . ! استاد گفت کسی صدای خدا را شنیده ؟ همه گفتند : . . . نه . . . ! استاد گفت کسی خدا را لمس کرده؟ همه گفتند : . . . نه . . . ! استاد گفت پس خدا وجود ندارد یکی از دانشجویان بلند شد و گفت : کسی عقل استاد را دیده ؟ همه گفتند : . . نه .. ! دانشجو گفت کسی صدای عقل استاد را شنیده ؟ همه گفتند : ..نه.! دانشجو گفت کسی عقل استاد را لمس کرده ؟ همه گفتند : . . نه . . ! دانشجو گفت پس استاد عقل نداره.

5,678 تشکر در 1,058پست
ای جونممم
چه قدر خوشحالم کردی عزیزم والا من که به چشم اعتقاد ندارممم اما ایندفعه دعواش کن شر بازی در نیاره :59:
!ایا کسانی که با تیغ ریش میزنند با کسانی که با ریش تیغ میزنند در نزد خدا برابرند ؟!

6,645 تشکر در 1,268پست
سلام نفیسه خانم
حال جوجو چطوره؟
بهتر شده؟
امیدوارم که به امید خدا دوباره مثل قبلا شاد و سر حال و سلامت شده باشه
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند
شکست یتیم است، پیروزی هزار پدر و مادر دارد
من معتقدم کویر روحش پاک است********** نفرین به سرآب چون کلک یادش داد

5,678 تشکر در 1,058پست
سلام
ممنونم که به یاد جوجو هستید
خدا رو شکر سرماخوردگیش خوب شده و فعلا مشکلی از اون نظر نداره
ولی بالش هنوز مشکل داره
هر بار که بال میزنه بالش از جای خودش خارج میشه و در میره و وقتی یکم تکونش میده برمیگرده سرجاش:smile (117):
حس میکنم نمیتونه با خیاله راحت بال بزنه
نمیدونم باید چیکارش کنم راهی هست که کاملا خوب بشه؟
از طرف دیگه هم از اونجایی که به خواهر خیلی وابسته شده و یک لحظه هم ازش دور نمیمونه و خیلی هم مست شده تا خواهرم باهاش حرف میزنه شروع میکنه به جیر جیر کردن و پوزیشن جفت گیری میگیره نمیدونم چیکار کنم:smile (31):

3,454 تشکر در 1,010پست
پیش دکتر برهانی کیا بردید؟
احتمالا بتونن درمانش کنن.گناه داره جوجو یه سر ببرینش ببینید دکتر چی میگه.
به نظر من بهترین بازی دنیاست

5,678 تشکر در 1,058پست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 207شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.