:smile (264): نعنا جوجه ملنگوی کوچولوی من فروردین90 اومده پیش من
تو پست های بعدی ازش عکس میذارم
این فسقلی از همون اول یکم حال ندار بود
ولی به لطف خدا و دکترش حالش خوب شد

5,678 تشکر در 1,058پست
:smile (264): نعنا جوجه ملنگوی کوچولوی من فروردین90 اومده پیش من
تو پست های بعدی ازش عکس میذارم
این فسقلی از همون اول یکم حال ندار بود
ولی به لطف خدا و دکترش حالش خوب شد

5,678 تشکر در 1,058پست
:smile (75): این عکس روز اولی که اومده بود پیش من
![]()

5,678 تشکر در 1,058پست
:smile (204): تعطیلات عید که تموم شد با خودم گفتماین بچه رو که نمیشه تنهاش گذاشت و از اونجایی که به همسرم هم قول داده بودم که خودم نگهش میدارم و نمیذارمش خونه مامانم تصمیم گرفتم با خودم ببرمش سرکار
این عکس ها هم سرکار ازش گرفتم
از همون اول حسابی فضول بود
توی این عکس داره سرشو میخارونه این جزو اولین حرکتهاش بود
و توی این عکس هم برای اولین بار داره بال بال میزنه البته حواسم بود که بالش اذیت نشه و من خیلی خوشحال شده بودم
ادامه دارد....

2,286 تشکر در 331پست
سلام ، مبارکه
خیلی خشگله:smile (74): و ناز خیلییییییییی :X. فقط میبرید به محیط کارتون خیلی مراقب باشید جا به جایی اونم تو این سن ممکنه خدایی نکرده مشکل ساز بشه.

9,320 تشکر در 2,111پست
چقدر نازه . خدا براتون نگهش داره :smile (177):امیدوارم زودی بزرگ شه و با هم دوستی خوبی داشته باشین . سال ها کنار هم باشین
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند

5,678 تشکر در 1,058پست

5,678 تشکر در 1,058پست
:smile (75):
سلام
همونطور که گفتم نعنا کوچولو مریض شد و من در دومین روز برگشت به تهران بردمش دکتر و دکتر هم حسابی از خجالتش رداومد و کلی آمپول و قرص داد.
توی این عکسها بچم داره دمش در میاو قد کشیده و همزمان هم به فضولی ادامه میده
:smile (258):
![]()

1,282 تشکر در 193پست
جووووووووووووووووووو جووووووووو جونی بوووس الهی فداش شم کوچولوی مامانی

5,678 تشکر در 1,058پست

5,678 تشکر در 1,058پست
:smile (142): اینم یه عکس پرسنلی از کودکی های نعنا
پ![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 207شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.