451 تشکر در 84پست

451 تشکر در 84پست
به سلام ها دل نمی بندم
از خداحافظی ها غمگین نمی شوم
دیگر عادت کرده ام به تکرار یکنواخت دوری و دوستی خورشید و ماه
ای جان قربون تو بشم بامزی جون:smile (254):
ماشاا... بامزیییییی. اصلا باورم نمیشه که اینقدر بزرگ شده، خیلی خوشگل و آقا شده. اسمش رو هم من واسش انتخاب کردم خوشالم که سالم و سرحاله.
چنین گفت زرتشت: همه دوست دارند به بهشت بروند اما کسی دوست ندارد بمیرد، بهشت رفتن جرات مردن میخواهد.
آکواریوم BABY GATOR
سلام. ملیکا بازم عکس بذار از بامزی ببینیم عکسای جدید بذار ازش تا براندازش کنیم ببینیم وقت زن گرفتنش شده یا نه؟ راستی، من نمیتونم پیغام بدم تعداد پستام کمه. حمیدم
چنین گفت زرتشت: همه دوست دارند به بهشت بروند اما کسی دوست ندارد بمیرد، بهشت رفتن جرات مردن میخواهد.
آکواریوم BABY GATOR

451 تشکر در 84پست
سلام حمید ، این عکسا مال یه ماه پیش بامزیه الان یکسالش تموم شده وقت زن گرفتنش شده البته یه بار هم جفت گیری کرده با گربه یکی از دوستام ، دوستم میگه انگار حامله شده گربه ش البته هنوز مشخص نیست،پسرم دیگه مردی شده واسه خودش. :smile (245):
به سلام ها دل نمی بندم

1,228 تشکر در 222پست
ملیکا جون تبریک میگم بهت ، گربه فوق العاده خوشگلی داری ... :strawberry:
عزیزم این نژادش دقیق چیه ؟ به نظر میاد میکس پرشین و سیامی باشه ...![]()
ویرایش توسط Nilufar : 02-18-2012 در ساعت 02:01 AM
http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13340082751.png کابر گرامی بدون درج لینک و منبع مستقیم اقدام به کپی برداری از مطالب در سایت دیگری نکنید ... در صورت مشاهده طبق قوانین با شما برخورد خواهد شد ...

451 تشکر در 84پست
ممنون نیلوفر جون ، نژادش هیمالینه عزیزم ، البته فقط رنگ بندیش شبیه سیامیه بقیه چیزاش مثل پرشین هاست. :smile (22):
به سلام ها دل نمی بندم
چه نازو پشمالوئه:12 (2):چرخش برات بچرخه:smile (188):
?How much deeper would the ocean be if sponges didn't live there
قدیم soap>>مهرداد خان جدید:دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 47شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.