سلام و عرض احترام دوستان کسی از قیمت ها میتونه به من یه اطلاعی بده اینجا که توهمی قیمت ها از کف تا سقف محبت کنید قیمت بدید
ممنون از شما
سلام و عرض احترام دوستان کسی از قیمت ها میتونه به من یه اطلاعی بده اینجا که توهمی قیمت ها از کف تا سقف محبت کنید قیمت بدید
ممنون از شما
If you do good,it is your own souls you do good to,and if you do evil it is to them likewise.Then,when the promise of the second came to pass,we sent against you our servants to discountenance you,and to enter the temple,as they entered it the first time,and to destroy utterly that which they ascended to. asra 7

293 تشکر در 104پست
If you do good,it is your own souls you do good to,and if you do evil it is to them likewise.Then,when the promise of the second came to pass,we sent against you our servants to discountenance you,and to enter the temple,as they entered it the first time,and to destroy utterly that which they ascended to. asra 7

293 تشکر در 104پست

891 تشکر در 238پست
30 ملــــــــــــــیــــــــ ـــوووووووووووون:smile (1)::O
مگه چی داره، نکه گوشش گوشواره طلا داشته باشه.....![]()
استاد سر کلاس گفت کسی خدا رو دیده؟ همه گفتند : . . . نه . . . ! استاد گفت کسی صدای خدا را شنیده ؟ همه گفتند : . . . نه . . . ! استاد گفت کسی خدا را لمس کرده؟ همه گفتند : . . . نه . . . ! استاد گفت پس خدا وجود ندارد یکی از دانشجویان بلند شد و گفت : کسی عقل استاد را دیده ؟ همه گفتند : . . نه .. ! دانشجو گفت کسی صدای عقل استاد را شنیده ؟ همه گفتند : ..نه.! دانشجو گفت کسی عقل استاد را لمس کرده ؟ همه گفتند : . . نه . . ! دانشجو گفت پس استاد عقل نداره.

293 تشکر در 104پست

293 تشکر در 104پست
سلام دوستان عزیز
از غیبت طولانیم معذرت میخام حدود 20روزه که بیماری خطرناکی گریبانگیر قناری هام شده و تعدادی از قناری هامو کشته وهمچنان داره ادامه میده. بخاطر این اتفاق اصلا روحیه نوشتن ندارم و از مدیر محترم سایت میخام تا شخص دیکه ای رو برای قسمت قناری انتخاب کنند تا بتونه به مشکلات دوستان پاسخ بده
شرمنده همه شما عزیزان هستم دعا کنین تا بتونم ی درمان برای این بیماری پیدا کنم بعد از درمان در خدمت شما عزیزان هستم
ممنونم

5,678 تشکر در 1,058پست
خیلی متاسف شدم آقا سعید
حیوونی اون زبون بسته ها
ایشالا که هرچی بوده همینجا تموم بشه و بهبودی کامل رو برای همشون دعا میکنم
خبر سلامتیشونو به ما هم بدید

293 تشکر در 104پست
[QUOTE=nafiseh65;48984]خیلی متاسف شدم آقا سعید
حیوونی اون زبون بسته ها
ایشالا که هرچی بوده همینجا تموم بشه و بهبودی کامل رو برای همشون دعا میکنم
[QUOTE/]ﺪﯾﺪﺑ ﻢﻫ ﺎﻣ ﻪﺑ ﻮﻧﻮﺸﯿﺘﻣﻼﺳ
سلام دوست عزیز
از همدردیتون ممنونم
چشم ایشالاخوب شدن خبرش حتما بهتون میدم

179 تشکر در 60پست
من قناری داشتم بعد فکر کنم قناری 11 یا 10 سال عمر می کنه ولی این 13 سال عمر کرده بود خیلی پیر شده بود آیا قناری 13 سال هم عمر می کنه؟ آیا طبیعیه ولی خیلی وقت پیش دیدم مرده یعنی خوشک شده بود دلم واسش سوخت![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 63شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.