سلام
از كجا بفهميم كه قناري نر آماده جفته؟
لونه قناري بايد چگونه باشه؟مانند مال مرغ عشق خوبه؟

3,454 تشکر در 1,010پست
سلام
از كجا بفهميم كه قناري نر آماده جفته؟
لونه قناري بايد چگونه باشه؟مانند مال مرغ عشق خوبه؟
به نظر من بهترین بازی دنیاست

635 تشکر در 268پست
ساده ترین راه بررسی تغییرات پرنده از جمله مهم ترینش خوندنشه ... قناری وقتی اماده جفت خوردن که مست باش و مست و قرص بخونه و از نظر بدنی هم اماده باشه.... لونش هم با مرغ عشق کلا فرق داره ... باید رو باز باشه و از الیاف مناسب داخلش استفاده شه که کار برای لانه گرد کردن ماده مهیا باشه..... بعدا مفصلا جزییات رو توضیح خواهم داد.

3,454 تشکر در 1,010پست

3,454 تشکر در 1,010پست
سلام
به نظر شما بهتره قناري ماده رو از اول با نر نگه داريم يا بذاريم وقتي نر آماده شد ماده بگيريم؟
به نظر من بهترین بازی دنیاست

635 تشکر در 268پست
سلام
من میخوام یه جفت قناری بگیرم و ازشون تکثیر کنم میشه همون روز اول کنار هم بذارمشون.و اگه کنار هم باشن نره میخونه چون نمی خوام نره بخونه بخاطر کاسکوم.
ویرایش توسط mohammad_h : 07-22-2010 در ساعت 08:20 PM

635 تشکر در 268پست
دوستان من ميتونم داخل اتاقم و داخل قفس قناري نگه دارم؟ احتياج به هواي آزاد نداره؟ شبها كه برق اتاق خاموش بشه ميخوابه و سر و صدا نميكنه؟

5,151 تشکر در 1,058پست
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند

635 تشکر در 268پست
دوست گرامی نگهداری قناری داخل اتاق از نظرنیاز های اولیه مشکلی نداره و گفته خانوم شهرزاد درسته.. ولی لازمه یکسری توضیحات و جزییات اضافه کنم.... به این نکته دقت کن شما میتونی زمان تاریکی اتاقت را بدقت تنظیم کنی ؟؟ اگه قرار باشه قناری بدبخت هر شب هر وقت شما خوابت گرفت تاریکی بهش بدی کل تنظیم طبیعی بدنش به هم میریزه .... اون وقت مشکلاتی مثل تولک رفتن و پر ریزی های بی موقع و پی در پی بوجود میاد و هیچ وقت به موقع و حساب شده مست و آماده هم نمیشه.. امیدوارم همه دوستان متوجه توضیحاتم شده باشن ... پس بهتره اتاقی براش در نظر بگیرید که بتونید هر زمان تاریکی یا روشنایی بهش بدید و تغییرات تدریجی طول زمان روشنایی رو براش رعایت کنید و به هیچ وجه چراغ اتاقش روشن و خاموش بی موقع هم نشه............ بدرود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 63شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.