قردا میرم میگیرم فکر بکنم خیلی بهتر از گپ باشه و فقط از نظر جریان آب میترسم زیاد ایجاد کنه و قصدم هم اینه که توش سرامیک بریزم از این ابرهای سرا یا مارک دیگه ای اگه بهتره بگین..خوبه این 2تارو بزارم توش؟ و فیلتر اسفنجیم میزارم باشه

106 تشکر در 46پست
قردا میرم میگیرم فکر بکنم خیلی بهتر از گپ باشه و فقط از نظر جریان آب میترسم زیاد ایجاد کنه و قصدم هم اینه که توش سرامیک بریزم از این ابرهای سرا یا مارک دیگه ای اگه بهتره بگین..خوبه این 2تارو بزارم توش؟ و فیلتر اسفنجیم میزارم باشه
ديگري جز تو مرا اين همه آزار نكرد،آنچه كردي تو به من هيچ ستم كار نكرد

5,601 تشکر در 1,099پست
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند
ﺧﺪﺍيا كيفيت ﺭﻭ ﻓﺪﺍی كميت نكن. كمتر ﺧﻠﻖ كن ﻭلي ﺁﺩﻡ ﺧﻠﻖ کن
0 تشکر در 0پست
ببخشید من شنیدم با جفت زدن پرت با فلاور هورن فلاور باکس بوجود میاد؟؟؟؟درسته؟؟؟

5,601 تشکر در 1,099پست
ویرایش توسط shellman2008 : 02-07-2012 در ساعت 12:02 AM
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند
ﺧﺪﺍيا كيفيت ﺭﻭ ﻓﺪﺍی كميت نكن. كمتر ﺧﻠﻖ كن ﻭلي ﺁﺩﻡ ﺧﻠﻖ کن
0 تشکر در 0پست
منم فکر میکنم مشکی خوب باشه، ولی آبی تیره رو هم امتحان کنید، بد نیست.
بدی تاپ فیلتر فقط زود کثیف شدنشه
ویرایش توسط shellman2008 : 03-23-2012 در ساعت 07:43 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 85شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.