تمامی سوالات و مشکلات خود را در این تاپیک مطرح کنید
دوازدهمین دور صندلی داغ با حضور آقا محمد(M.Moghadam)

10,716 تشکر در 1,554پست
تمامی سوالات و مشکلات خود را در این تاپیک مطرح کنید
برای گزارش بیماری و مشاوره درمان ماهی آکواریومی خود اینجا کلیک کنید
برای پرسش و پاسخ و مشاوره در زمینه طوطی سانان اینجا کلیک کنید
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند
سلام
ببخشید در این سه روزی چه تغییری در سایت رخ داده که من و چند نفر دیگه فقط با یه آی اس پی میتونیم سایت رو باز کنیم که این آی اس پی شدیدا کم سرعته!!
فقط هم این سایت اینطور شده
مشکل از کجاست؟؟

2,064 تشکر در 385پست
بابك جان لطف كن اين كاربر متوسط رو از زير اسم من بردار....ميبينم كه مشكل حل شده اما هنوز من كاربر متوسط هستم.
در ضمن من عكس اواتارم رو هرچقدر سايزش رو بزرگ مي كنم باز كوچيك نشون داده ميشه حتي اندازه اون رو مثل آواتار خودت 200*200 كردم باز كوچيك نشون داده ميشه...شما و سينا اين مشكل رو نداري اما من دارم لطفا درستش كن.
ویرایش توسط شاهرخ ایلخانی : 07-18-2010 در ساعت 09:03 AM

10,716 تشکر در 1,554پست
عناوین کاربری و سایز آواتار تا امشب درست میشه
بابک
کليه حقوق اين سايت متعلق به پارسي پت و شرکت شبکه ارتباطات کامپیوتری ایران(Aka Networks) است.استفاده از مطالب و مقاله های سایت پارسی پت بدون ذکر منبع و لینک معتبر و مستقیم مصداق بارز دزدی است و از طرف شرکت ارتباطات کامپیوتری ایران مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت
به منظور حفظ شخصیت و آبروی خودتان و وب سایتتان بدون ذکر منبع و لینک مستقیم اقدام به کپی برداری نکیند

2,064 تشکر در 385پست

1,225 تشکر در 257پست
سلام،لطفا لینک آپلود سنتر سایت رو برام کپی کنین،ممنون
زمان در من خواهد مرد و من بر زمان خواهم خفت...

5,601 تشکر در 1,099پست
http://*******.ir/
جناب ******* عزیز
بزرگترین اواتار این فروم متعلق به شما و بابک عزیز فکر نکنم در هیچ سایت یا فروم دیگه ای سایز اواتار کاربران از این بزرگتر باشه سایز اواتار شما 2 برابر اواتار منه
ارادتمند
ﺧﺪﺍيا كيفيت ﺭﻭ ﻓﺪﺍی كميت نكن. كمتر ﺧﻠﻖ كن ﻭلي ﺁﺩﻡ ﺧﻠﻖ کن
سلام خدمت مدیران
پس این فروشگاه سایت کی راه اندازی میشه؟

10,716 تشکر در 1,554پست
سلام
به زودی.نمیتونم تارخ دقیق بدم ولی به زودی ... حد اکثر تا یک هفته دیگه.خیلی کار داره که به چشم نمیاد
بابک

3,454 تشکر در 1,010پست
سلام دوستان
من يه سوال دارم:
من يك هفتست فقط با اينترنت هوشمند ميتونم وارد سايت بشم و با كارت و adsl نميتونم وارد بشم.
ميخواستم بپرسم كه مشكل از كامپيوتر منه يا از سايته؟
اگه از سايته كي برطرف ميشه؟
خيلي ممنون
به نظر من بهترین بازی دنیاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران عضوی که از این پست دیدن کرده اند : 73شما مجوز دیدن لیست کاربران بازدید کننده از این تاپیک را ندارید.